Autor Societat
24 Abril 2014 a 18:59

L’home atrinxerat a Sant Feliu de Codines ha estat traslladat a un centre hospitalari

Imatge de Wikimedia Commons

Imatge de Wikimedia Commons

Ha patit un brot d’esquizofrènia

L’home atrinxerat en una biblioteca de Sant Feliu de Codines ha estat finalment tret pels Mossos d’Esquadra després d’estar-hi mediant 8 hores. L’home ha estat traslladat perl Sem a un centre hospitalari pel SEM.

L’home, veí de Sant Feliu de Codines, sembla ser que aquest matí ha patit un brot d’esquizofrènia i  s’ha atrinxerat a la biblioteca Joan Petit des de les 10 del matí fins a gairebé les 6 de la tarda. l’home ha amenaçat a la bibliotecària amb un ganivet i als usuaris de la biblioteca. tot i que en un primer moment l’home els ha retingut, finalment han estat alliberats gràcies a la intervenció policial.

Ha estat la bibliotecària qui ha alertat a la policia, qui ha desplaçat a tres agents que han aconseguit l’alliberació tant de la bibliotecària com dels usuaris. L’home ja havia protagonitzat altres incidents, però mai amb violència.

Switch to mobile version