Autor Societat
2 Abril 2014 a 16:30

Les obres al camp de futbol de Torre-romeu segueixen el curs esperat

També es treballa a la Roureda

Ayuso, Sánchez i Rodríguez al camp de Torre-romeu

Ayuso, Sánchez i Rodríguez al camp de Torre-romeu // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Les obres del camp de futbol municipal de Torre-romeu segueixen a bon ritme i ara s’està col·locant la gespa del terreny de joc. Han visitat les instal·lacions aquest matí el tinent d’alcalde d’Urbanisme i regidor d’Esports, Josep Ayuso i el regidor del districte 7, Cristian Sánchez, acompanyats pel president de la U.D. Tibidabo Torre-romeu, Fernando Rodríguez.

Ayuso ha comentat que “el primer que s’ha fet és urbanitzar l’entorn del camp i el que és important és que les obres continuen al ritme previst”. Ha afegit que “l’objectiu que teníem des del govern municipal, i que aquest any assolirem, és que tots els camps de futbol estiguin en les millors condicions, amb gespa artificial i vestidors. La idea era fer atractius tots els camps de futbol de la ciutat i que tots tinguin la mateixa qualitat, estiguin al barri que estiguin”.

Les obres de Torre-romeu formen part d’un projecte més ampli que inclou la col·locació de gespa artificial a tres camps més: la Roureda, la Plana del Pintor – Can Deu i el de Can Puiggener. Tot el projecte compta amb una inversió de 1’8 milions d’euros.

Quan acabin els treballs a Torre-romeu i la Roureda, que s’està fent al mateix ritme que el primer, es faran les millores als altres dos. S’espera que les obres acabin abans de l’estiu per començar la temporada 2014-2015 amb la utilització dels nous terrenys de joc per part dels equips locals.

El cost de la intervenció al camp de Torre-romeu serà de prop de 400.000 euros. La col·locació de gespa artificial al camp de la Roureda comportarà més de 550.000 euros. A Can Puiggener s’hi invertiran gairebé 464.000 euros i a Can Deu, més de 375.000 euros.

Tot els camps tindran unes mides unificades de 100 x 60 metres. A part de la gespa, també es millorarà el tancament del perímetre dels camps, la il·luminació, l’entorn dels terrenys de joc i hi haurà nous para-pilotes.

Switch to mobile version