Autor Cultura
10 Abril 2014 a 17:00

L’Auditori Maria Feliu de Barberà acollirà l’espectacle “Sueños”

Dissabte a les 20h

sueños

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

L’espectacle Sueños, dirigida per Joaquim Martos i interpretada pel Grup de Teatre Can Pantiquet de Mollet, arribarà a Barberà aquest dissabte a l’Auditori Maria Feliu. L’espectacle servirà per recollir fons destinats a l’associació barberenca Corazón de León, Lucha contra el Cáncer Infantil.

La companyia està formada per 12 actors i actrius amateurs que treballen cada any per estrenar un nou muntatge.

L’entrada a l’espectacle tindrà un cost de 5 euros si es compra de manera anticipada o 7 euros si s’adquireix directament a taquilla. Les entrades es poden comprar al Mercat Municipal Onze de Setembre, al bar Espresso 34 i a la Papereria Gregoria.

Les persones que vulguin col·laborar amb l’entitat fent una aportació dinerària ho poden fer amb donacions a través de la fila 0 (2100-0300-73-0200341736). Corazón de León és una entitat sense ànim de lucre que recapta fons per ajudar econòmicament a les famílies amb nens i nenes que pateixen càncer. Els hi ofereixen acompanyament i assessorament vers la malaltia.

L’espectacle començarà a les 20h i es prega acudir-hi trenta minuts abans de l’inici de la funció.

Switch to mobile version