Autor Societat
29 Abril 2014 a 16:00

L’Ajuntament de Sabadell organitza un seminari de Màrqueting digital pel comerç local

El proper 6 de maig a Fira Sabadell

Fira Sabadell

El recinte Fira de Sabadell // Foto: Juan Diego Galán

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat, a través de la Regidoria de Comerç, el seminari Màrqueting 2.0 al sector: Comerç de Sabadell, on es parlarà de les claus per vendre més fent servir la tecnologia, exposant casos d’èxit reals d’empreses.

L’activitat comptarà amb la intervenció de Josep Lluís de Gabriel, fundador del Laboratori de innovative Marketing Bitlonia.com i cofundador de diverses empreses a l’àmbit digital. També és coordinador de la Comissió Digital de la Associació Empresarial de la Publicitat i professor de la Universitat Pontificia Bolivariana de Colòmbia (Diplomatura de Marketing Digital). Entre d’altres, és president de Barcelona Maresme Business Club i autor del llibre Internet marketing 2.0.

El seminari es portarà a terme el proper 6 de maig a partir de les 14:30h a Fira Sabadell. És una activitat gratuïta però cal inscripció prèvia, abans del dilluns 5 de maig. El formulari d’inscripció es troba disponible al següent enllaç.

Aquesta activitat formulari planteja l’objectiu de dotar al comerç local d’instruments per millorar la seva competitivitat, afegint-se a altres ja desenvolupades com la sessió Com gestionar millor una parada de venda ambulant o el taller Com fer de la botiga una màquina per vendre.

Switch to mobile version