Autor Societat
14 Abril 2014 a 17:45

L’Ajuntament de Cerdanyola aprova atorgar ajuts per garantir la mobilitat de les persones aturades

La partida inicial és de 1.500 euros

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès // Imatge del web Wikimedia Commonstament

L’Ajuntament de Cerdanyola ha aprovat una línia d’ajuts que tenen com a objectiu principal garantir la mobilitat de les persones aturades, una petició que va formular l’Associació d’aturats i aturades de Ripollet i Cerdanyola del Vallès.la partida inicial serà de 1.500 euros destinats a ajuts per a les famílies.

Aquests ajuts es destinaran a sufragar la despesa de l’adquisició de la T trimestre per a dues zones. Les persones beneficiàries de l’ajut seran les que es trobin en situació d’atur i reuneixin una sèrie de requisits, prèvia valoració de detecció de manca de recursos econòmics que els impedeixi desplaçar-se, i es trobin amb l’impediment de poder anar a entrevistes de treball o, per exemple, a visites mèdiques fora del municipi.

Els professionals dels serveis socials municipals faran la prèvia valoració, així que les persones que vulguin adquirir l’ajut hauran de demanar hora d’entrevista amb el professional de referència dels serveis socials municipals.

Switch to mobile version