Autor Cultura
3 Abril 2014 a 16:30

La Faràndula acull l’estrena de la “Suite l’Ombra del Vent”

Aquest divendres a les 9 del vespre

La Faràndula

foto extreta de http://www.joventutdelafarandula.cat/

Aquest divendres a les 9 del vespre, la Faràndula acull l’estrena mundial de la Suite l’Ombra del Vent. La idea va néixer ara poc més d’un any, quan la direcció de l’Orquestra Simfònica del Vallès va posar-se amb contacte amb Carlos Ruiz Zafón per fer-li una proposta; crear una suite simfònica  que recollís algunes de les peces musicals que l’escriptor ha compost al llarg de la seva trajectòria musical.

La direcció de l’OSV sabia que Zafón era un reconegut melòman i que també era compositor i pianista, donant-li d’aquesta manera una oportunitat gairebé única de treballar al voltant de músics de qualitat i de dur la seva música a la sala de concerts amb l’impacte d’una orquestra simfònica .

El pianista Gregori Ferrer és l’encarregat d’acompanyar Zafón i que ha col·laborat moltes vegades amb la OSV. L’entrena de la peça original està ja a punt de ser estrenada aquest divendres, mentre que dissabte 5 d’abril s’estrenarà a Barcelona, concretament al Palau de la Música Catalana, en el marc del cicle Concerts Simfònics al Palau. Estava previst que Zafón fos la persona que estrenés les dues obres, però per motius d’agenda no podrà ser.

Switch to mobile version