Autor Entitats
16 Abril 2014 a 16:00

La Cecot i la Junta del Gremi de la fusta han lamentat la mort de Jordi Amat

Era el president del Gremi de la fusta

Jordi Amat a la presentació d'Embamat

Jordi Amat a la presentació d’Embamat // Foto: Joan Murcia

La patronal Cecot i la Junta del Gremi de la fusta han lamentat la mort de Jordi Amat, membre de la Junta directiva de la patronal i president del Gremi de la fusta, i han agraït públicament la total implicació d’Amat amb les organitzacions, així com la tasca desenvolupada al capdavant del Gremi de la fusta no només des de la seva condició de president durant l’últim any, sinó en la participació que Amat va realitzar en tots els anys anteriors com a vocal del Gremi.

Jordi Amat va néixer a Terrassa l’any 1957. Actualment era l’administrador gerent de l’Empresa Embamat EU, S.L. i de l’empresa Embalatges M. Vila, S.L. que formen part del sector de l’envàs i l’embalatge. També era Vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Terrassa i darrerament també va ser nomenat Vocal de la Junta Directiva de la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca.

A més, Jordi Amat va iniciar una nova etapa al Gremi de la fusta marcada per la posada en marxa d’accions per adequar el Gremi a la nova conjuntura socioeconòmica. “Cal que donem un nou impuls al nostre gremi. Haurem de revisar els nostres objectius perquè puguin sumar-s’hi el màxim d’empreses”, va anticipar Amat en el discurs posterior a la seva presa de possessió del càrrec de president el març de l’any passat.

Switch to mobile version