Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Abril 2014 a 08:00

Hotel Suís

Hotel Suís

Hotel Suís // Foto: sergi Colomer

L’Hotel Suís és un edifici modernista situat davant de l’antiga estació de ferrocarrils. Va ser dissenyat per Juli Batllevell, qui va transformar un rengle de cases baixes i de dos plantes en aquest hotel que ja no funciona com a tal.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version