Autor Societat
26 Abril 2014 a 15:21

Greu accident de transit a la carretera de Terrassa a Talamanca

Ha provocat el tancament de la carretera

 

accident terrassa carretera Talamanca

Accident a la carretera de Terrassa a Talamanca // Foto: Joan Murcia

Aquest matí, passades les 10 hores i davant de la benzinera Q8, s’ha produït un accident amb una motocicleta implicada que ha provocat que, per poder estabilitzar al conductor i fer el trasllat amb garanties, els efectius del SEM hagin estat treballant sobre el mateix asfalt obligant al Mossos d’ Esquadra i a la Policia Municipal de Terrassa a tancar, en un primer moment, la circulació i posteriorment, a habilitar un desviament pel interior de la benzinera. Es desconeix l’estat de gravetat de la persona accidentada.

Hi ha intervingut 2 unitats del SEM, 2 del Mossos i 1 de la Policia Municipal

Switch to mobile version