Autor Cultura
17 Abril 2014 a 18:00

Els gegants es preparen per Sant Jordi

Agenda gegantera

Tindrem una nova oportunitat de veure els nous gegants de Barberà // Imatge del web de gegants.cat

Tindrem una nova oportunitat de veure els nous gegants de Barberà // Imatge del web de gegants.cat

Aquest cap de setmana i inicis de la setmana vinent la cultura popular no descansa. Aquest dilluns 21 d’abril, conegut també com dilluns de Pasqua florida, Barberà del Vallès viurà un nou Aplec del pa que consistirà en una gran festa popular on, a partir de les 9h, la Colla de Diables de Barberà realitzarà una passejada pels carrers de la Romànica, que finalitzarà amb una ballada de gegants a la plaça del Mil·lenari.

I durant el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, les entitats i colles rubinencs estaran a la Plaça Pearson de Rubí en una parada on realitzaran un taller de geganters i la tradicional venda de roses. Tots els nens i nenes de la ciutat que vulguin veure i aprendre dels professionals i portadors de gegants, estan convidats a passar-hi una bona estona.

Si el temps acompanya doncs la nostra comarca tornarà a tenir una oportunitat de gaudir de la cultura popular a Barberà i a Rubí per part de les nostres colles geganteres.

Switch to mobile version