Autor Societat
8 Abril 2014 a 17:00

Els embassaments de les conques internes arriben al 80% de la seva capacitat de mitjana

S’han augmentat 20 hm3 en total

Imatge del web Consum.cat

Imatge del web Consum.cat

Després de les pluges registrades el passat dijous els embassaments de les conques internes han guanyat més de 20 hm3, el que es tradueix en un augment del 77% registrat el 2 d’abril al 80% actual, segons dades de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Els embassaments que han augmentat més la seva quantitat registrada són el de Sau i la Baells, els quals han guanyat 7’4 i 5’8 hm3 respectivament.

La resta d’embassaments han augmentat de manera lleu. El de Boadella arriba ara gairebé al 80% de la seva capacitat; el de Susqueda arriba fins al 80’9%; l’embassament de La Llosa del Cavall ha augmentat la quantitat emmagatzemada fins el 79’2% de la seva capacitat; el de Sant Ponç només ha incrementat 0’2 hm3, però es troba ara al 97’2%; el Foix i Siurana també es troben prop del 100% de la seva capacitat, arribant fins al 99’7% i el 98’9% respectivament; per últim, Riudecanyes ha passat del 77’1% al 92’3%.

Switch to mobile version