Autor Entitats
16 Abril 2014 a 13:00

El Forn Gotés presentarà el nou panet Saballut en el Trofeu Comte de Godó

Serà el diumenge 20 d’abril

Forn Gotés

Imatge del web de Forn Gotés

El Forn Gotés-Tot Teca de Sabadell presentarà el nou panet d’autor Saballut i els tradicionals llonguets catalans el proper diumenge 20 d’abril, dins del Trofeu Comte de Godó de Tennis, a un estand de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. La 62 edició del prestigiós torneig se celebra del 19 al 27 d’abril a les instal·lacions del Real Club de Tennis de Barcelona. Així mateix, el nou panet d’autor Saballut és un homenatge a la ciutat de Sabadell i la colla castellera en el seu 20è aniversari.

D’aquesta manera, la mestra artesana Rosa Maria Gotés donarà a conèixer als assistents del Godó el Saballut, un panet artesà elaborat amb farina de blat d’altíssima qualitat, ), farina de cigró (que fa referència al cigronet menut del Parc Agrari de la ciutat) un toc d’oli d’oliva, ceba caramel·litzada i deshidratada al forn de llenya (que pren com a referència la ceba, el símbol de l’escut de Sabadell) i llevat mare.

Els visitants que s’apropin a l’estand de la Diputació de Barcelona també podran gaudir dels tradicionals llonguets, l’especialitat del Forn Gotés Tot Teca. “Un bon llonguet ha d’estar cuit forçosament en un forn de sola i amb l’anomenat “cop de forn”, que és la temperatura alta que li dona la llenya en el moment d’acabar de cremar”, destaca Rosa Maria Gotés. Rosa Maria Gotés elabora tots els seus productes amb matèries primeres 100% naturals. Aquesta manera de fer també ha rebut el reconeixement per part de la Generalitat com a empresa artesanal alimentària.

Switch to mobile version