Autor Cultura
26 Abril 2014 a 13:00

El dia 2 de maig torna el concurs de curtmetratges FreakXpress a Cerdanyola

S’hauran de realitzar els curts en 24 hores

freakxpress

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Amb la Festa Major del Roser de Maig de Cerdanyola del Vallès torna el FreakXpress, un concurs de curtmetratges ideats, guionitzats, filmats i editats en 24 hores.

Els curtmetratges que entrin a competició hauran de tenir una durada màxima de 3 minuts i 33 segons. Per tal de participar-hi s’ha de fer la inscripció presencialment al Casal de Joves el divendres, 2 de maig, a les 20h, quan es recollirà el leitmotiv, o sinó per correu electrònic enviant un e-mail a l’adreça fantosfreak@gmail.com.

El leitmotiv s’entregarà divendres que ve a les 20h. tant pot ser una frase com un objecte, un concepte, una prohibició o una barreja de tots aquests elements. En el moment que es faci públic el leitmotiv, els concursant tindran 24 hores per realitzar el curtmetratge. L’hauran d’entrega entre les 20h i 21:30h del dissabte, 3 de maig, al Casal de Joves Altimira. El format de lliurament podrà ser en DVD estàndard, en mpg2 o mpg4 h264.

El diumenge, 4 de maig, es farà el passi de tots els curtmetratges presentats.

Els premis són: Primer Premi al Millor Curtmetratge; Segon Premi; Premi del Públic; i tres accèssits als treballs que ho mereixin.

Els guanyadors del Primer Premi i del Premi del Públic es projectaran al XV Festival Fantosfreak que es farà el mes de juliol.

Es poden consultar les bases completes del concurs aquí: BASES FREAKXPRESS 2014.

Switch to mobile version