Autor Societat
8 Abril 2014 a 16:00

El Congrés Europeu de Creixement Personal reuneix 600 persones aquest passat cap de setmana a Fira Sabadell

Congrés Europeu creixement personal

La sala de conferència de Fira Sabadell, ahir // Foto: Joan Murcia

La 2a Edició del Congrés Europeu de Creixement Personal celebrat a Fira Sabadell aquest cap de setmana tanca amb 600 visitants. Més de 450 persones han assistit a alguna de les 13 ponències desenvolupades. L’organització de la Fira, a càrrec de Vital Media Events, celebra el resultat i agraeix la confiança atorgada pels ponents que hi han participat oferint tallers i activitats. Segons l’organització, part d’aquesta satisfacció ve donada perquè més de la meitat dels ponents repetiran en el Congrés que es celebrarà a Andorra el 31 de maig i 1 de juny i  per l’acord establert de produir una gira d’art de la pintora, Claudia Guggiana. L’organització considera assolits els objectius de la seva estrena al recinte sabadellenc que fan preveure la celebració de més edicions a la ciutat.

Aquest Congrés ha reunit especialistes nacionals i internacionals per mostrar diferents recursos per aconseguir trobar l’equilibri emocional, personal i laboral. En aquesta trobada s’han abordat temàtiques com l’autoestima, la llibertat, el control de les emocions, la ment i l’energia, la relaxació i les seves tècniques, la meditació i el pensament positiu i lliure o la salut emocional. Aquest Congrés s’ha presentat, per tant, com una oportunitat per al visitant per trobar-se ell mateix, evolucionar i avançar en la seva trajectòria vital amb el mètode que li sigui més convenient. Algunes de les tècniques que s’han exposat han estat la Teràpia Gestalt, la Programació Neurolingüística (PNL), el Coaching, el Rebirdthing (renaixement) o el Reiki.

El Congrés s’ha estructurat en base a diverses ponències i taules rodones. A més, les persones que hi assistit han pogut accedir a una  zona on els ponents han pogut passar consulta i fer teràpia. En paral·lel s’ha desenvolupat una zona comercial per on han passat prop de 600 persones.

Switch to mobile version