Autor Waterpolo
13 Abril 2014 a 10:45

El CN Sabadell es proclama campió de l’Eurolliga de waterpolo femení

Les sabadellenques sumen tres Eurolligues

cn sabadell

Imatge del web la Federació Espanyola de Natació

El Club Natació Sabadell va revalidar ahir el títol continental golejant el Vouliagmeni NC per 19 a 10. Les sabadellenques van completar un gran partit i no van donar opció a les seves rivals. Maica Garcia, autora de set gols, va ser escollida com a MVP del partit. Per la seva part, el Orizzonte Catania va aconseguir el bronze per 9 a 4.

L’ambient en la piscina de Can Llong va ser un punt a favor de les locals que es van avançar en el marcador de bon principi. La golejadora Maica Garcia va marcar tres gols en tres minuts, i per tant, l’electrònic ja senyalava el 3-0. A més, Pili Peña i Melissa Seidemann van ampliar diferències col·locant el 5-0. El Vouliagmeni no tenia poder de reacció tot i el gol de Chirstina Tsoukala, ja que Maica feia, poc després, el 6-1.

El partit estava sentenciat, i més quan novament Maica Garcia va anotar dues dianes i sumada a la de Judit Forca posava l’electrònic en un inapel·lable 9 a 1 quan faltaven 4’38 pel descans. Llavors les gregues van millorar el seu joc i van retallar una mica les grans diferències, però al final del segon quart, el resultat era de 11-3.

Nani Guiu va aconseguir que les seves noies no baixessin la intensitat . Per la seva part, Vouliagmeni no va tenir opció amb la gran actuació de Laura Ester. El tercer parcial va ser de 4-3 i el quart de 4-4, per tant, l’electrònic final il·luminava el públic amb un contundent 19-10. Així mateix, el Sabadell es va coronar com a millor equip d’Europa, repetint la gesta del 2011 i 2013.

Al final de partit, el president de la LEN, Paolo Barelli, ha entregat el trofeu de MVP del partit a Maica Garcia.

Switch to mobile version