Autor Hockey patins
1 Abril 2014 a 16:30

El Cerdanyola HC guanya tres punts clau a casa (6-4)

Bones accions de Gonzalvo i Rio

cerdanyola ch HOQUEI PATINS

Cerdanyola HC 6 – 4 Sferic Terrassa

Cerdanyola H.C:  Leo Conde,  Sergio Gonzalvo,   Pere Lopez,   Hector Gallego,  Noel Rio  (cinc inicial)  Marc Calvete,   Mario Cordoba i Roger Poquet.

Sferic Terrassa: Albert Bellavista,  Francesc Cortés,   Henrique Rodrigues,  Santiago Guisao,   Ricard Sellares  (cinc inicial)   Miquel Morral,  Eresto Hidalgo,  Eduard Villalba i Cristian Gonzalez.

Marcador:

1º Part

1-0 Sergio Gonzalvo mt. 11; 1-1 Ernesto Hidalgo mt. 13; 2-1 Noel Rio mt. 19; 2-2 Francesc Cortés mt. 23.

2º Part

3-2 Sergio Gonzalvo mt. 28; 3-3 Henrique Rodrigues mt. 30; 4-3 Noel Rio mt. 36; 5-3 Noel Rio, mt. 36; 5-4 Francesc Cortes mt. 43; 6-4 Sergio Gonzalvo mt. 46.

Àrbitre: Enric Ventura

Crònica

El Cerdanyola CH va aconseguir endur-se els tres punts davant l’Sferic Terrassa en el partit de la 23a joranada que van disputar el cap de setmana passat a casa. El Cerdanyola va sortir a per totes, ja que la classificació els obligava a sumar els tres punts. Els primers en obrir la llauna van ser els locals de la mà de Sergio Gonzalvo que avançava el seu equip amb el primer gol. Dos minuts després, l’Sferic va marcar el 1-1. Els cerdanyolencs van replicar amb un nou gol, però l’Sferic hi va tornar per situar el 2-2 amb què es va arribar al descans.

La segona part va seguir amb una tònica semblant a la primera, amb el Cerdanyola adelantant-se i l’Sferic empatant dos minuts després. Quan ja s’havien jugat onze minuts de la segona part el ritme del partit va canviar en favor dels locals: en un minut Noel Rio va marcar dos gols. A falta de set minuts pel final les distàncies es van retallar fins el 5-4 amb la jugada de Francesc Cortes. A falta de tres minuts pel final l’Sferic es va marcar un gol en pròpia porta que situava el 6-4 definitiu.

Switch to mobile version