Autor Futbol
4 Abril 2014 a 16:30

El CE Sabadell, a canviar la dinàmica fora de casa contra el Real Murcia CF

Olmo: “som un equip ambiciós

El CE Sabadell visita aquesta jornada el camp del Real Murcia CF, per jugar partit corresponent a la 33a jornada de la Lliga Adelante (dissabte 5 d’abril, 18h). Els arlequinats es troben actualment a la 10a posició de la classificació amb 44 punts, molt a prop tant de la zona de promoció d’ascens com de la zona de descens.

Els últims resultats de l’equip fan entreveure una millora en el joc sabadellenc, que ve de guanyar consecutivament al Córdoba i al Lugo a la Nova Creu Alta. No obstant, no s’ha d’oblidar que els partits a domicili són la veritable deficiència d’aquest equip (l’últim d’ells, al camp de Las Palmas, va acabar amb 5-0 en contra). Per això, tant els jugadors com l’entrenador es volen reivindicar, i una victòria a domicili seria importantíssim tant pel campionat com pel valor moral que tindria.

Miquel Olmo roda de premsa CE Sabadell vs. Lugo

Miquel Olmo en roda de premsa // Foto: Juan Diego Galán

Miquel Olmo: “hem après dels errors de Mallorca i Las Palmas”

L’entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha parlat avui en roda de premsa per comentar la prèvia del partit de demà. El tècnic sap que aquest partit “és clau, perquè tenim la intenció de canviar la dinàmica fora de casa“. Com bé ha explicat el vallesà, el Sabadell “és el segon pitjor equip fora de casa“, però ha subratllat que “som un conjunt ambiciós i hem de canviar“.

La clau per aquest partit passa per “buscar la possessió de la pilota i les triangulacions“, segons ha explicat Olmo. També ha declarat que “hem après dels errors de Mallorca i Las Palmas, i no tornarà a passar“. Preguntat pel jugador Sotan Tanabe, el tècnic ha dit que “estic molt content amb el seu rendiment, té molta confiança“.

Sobre els objectius de l’equip, ha deixat clar que s’ha d’aconseguir primer la permanència.

Convocatòria pel partit

La convocatòria per a aquest partit del CE Sabadell és la següent: De Navas, Crespí, Juanjo, Cristian, Carlos Hernández, Gato, Hidalgo, Aníbal, Clerc, Nauzet, Longas, Toni Lao, Edgar, Sotan, K. Olivas, Moha, J.Olmo i Llorente.

Switch to mobile version