Autor Esports
8 Abril 2014 a 17:45

El BM La Roca guanya al l’OAR Gràcia i es proclama campió (29-31)

Imatge de la final // Imatge cedida per l'OAR Gràcia

Imatge de la final // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

L’OAR Gràcia no va poder aconseguir guanyar al BM La Roca desprès de perdre la gran final disputada aquest cap de setmana de la Fase Final de la Lliga Catalana Juvenil Femenina disputada a Sabadell.

Les semifinal disputada aquest dissabte passat van acabar tal i com tothom pensava; amb la victòria del OAR Gràcia Sabadell (33-25) al BM Granollers i la també victòria del BM La Roca contra l’Handbol Amposta (37-25).

Abans de la final, la disputa per la 3a i 4a posició va acabar amb un partit molt trepidant i que, lluny d’acabar-se al descans amb el 19-9 que marcava el marcador. La segona part, desprès d’una remuntada marcada per un parcial de 7-13, el resultat s’igualava. Tot i això, El BM Granollers va treure la calculadora i, administrant el resultat, va poder-se imposar per un 31-28.

I la final començava amb tots els honors i que va iniciar-se amb un avantatge de 6 gols als primers minuts i que disparava les alertes sobre els visitants, que als 20 minuts demanava un temps mort. El temps mort sol·licitat va servir per calmar les jugadores, que van aturar la sagnia local i va poder mantenir diferències (12-6). El BM La Roca va posar-se les piles abans d’arribar a la mitja part amb un 16-13 que deixava tot a l’aigüera i amb públic que patia d’allò més.

A la represa, van ser els llançaments de 7 metres no transformats els que van marcar al conjunt gracienc i van motivar encara més als visitants, que van igualar el marcador i es van posar per davant a menys de 10 minuts pel final (24-25). Durant els moments decisius els dos equips van tenir moltes opcions, però que va permetre que La Roca no desaprofités les seves i es va endur la victòria i el campionat de Catalunya per 29-31.

Switch to mobile version