Autor Ensenyament
21 Abril 2014 a 13:00

El 6 de maig comença la preinscripció a l’Escola Municipal de Música Aulos de Cerdanyola

Dates i documents a presentar

Escola de Música Aulos

Imatge del web de l’Escola de Música Aulos

Entre el 6 i el 12 de maig es podrà formular la preinscripció a l’Escola Municipal de Música Aulos de Cerdanyola del Vallès. S’haurà de presentar la documentació necessària per tramitar la preinscripció. La matriculació es farà del 19 al 30 de juny.

La documentació necessària que cal dur en el cas dels alumnes majors d’edat és: el DNI i la Targeta Sanitària Individual (TSI). En el cas dels menors d’edat cal presentar el llibre de família, el DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet), DNI de l’alumne o alumna en cas que sigui major de 14 anys o disposi d’ell si té menys de 14 anys i la TSI. En el cas que es vingui d’una altra escola de música caldrà presentar també la certificació del nivell assolit.

Tots els documents originals hauran d’anar acompanyats d’una fotocòpia. S’haurà de presentar la documentació entre el 6 i 12 de maig, de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19:30h al Despatx de direcció d’Aulos.

El barem en l’admissió tindrà en compte que el municipi habitual del sol·licitant estigui a Cerdanyola, fet que atorgarà 30 punts. Per resoldre els empats es farà a través de l’ordenació alfabètica corresponent a la combinació de lletres que sortiran al sorteig públic que es farà el 28 de maig a la Biblioteca d’Aulos.

El calendari complet de preinscripció i matriculació és el següent:

  • Període de preinscripció: de 6 al 12 de maig.
  • Proves de nivell: 9 de maig, a partir de les 17:30h.
  • Publicació de les relacions baremades d’alumnat: dilluns 19 de maig.
  • Període d’al·legacions i de reclamacions: fins el divendres 23de maig.
  • Sorteig de la lletra per a desempats: dimecres 28 de maig a les 19:30h.
  • Publicació de la relació definitiva de persones admeses i no admeses: dijous 29 de maig.
  • Període de matriculació: del 19 al 30 de juny.
  • Període extraordinari de matriculació: 3 i 4 de maig.
Switch to mobile version