Autor Handbol
5 Abril 2014 a 13:45

Derbi entre el Handbol Sant Quirze i l’OAR Gràcia

El Sant Quirze buscarà la revenja

Imatge cedida pel Handbol Sant Quirze

Imatge cedida pel Handbol Sant Quirze

Diumenge a les 12.30h al pavelló de l’Handbol Sant Quirze, Can Casablancas, ser l’escenari de l’esperat derbi entre el Handbol Sant Quirze i l’Oar Gràcia.

En un pavelló ple de gom a gom, s’enfrontaran els dos equips en la penúltima jornada de lliga regular, amb un equip local que ocupa la penúltima plaça amb 13 punts i que ve de perdre en camp del Montcada per un gol de diferència (30-29) i els sabadellencs que ocupen la vuitena posició amb 20 punts i que venen també de perdre per un gol contra el Vendrell Handbol.

El partit de la primera volta va estar molt igualat, ja que van guanyar els locals, l’Oar Gràcia, per només tres gols de diferència (37-34) en un vibrant partit que es vivia per primera vegada després de vuit anys.

El derbi està servit!

Switch to mobile version