Autor Societat
2 Abril 2014 a 17:00

Demà arrenca el Sabadell Smart Congress

Acabarà divendres

Imatge del web Fira de Sabadell

Imatge del web Fira de Sabadell

Demà al matí s’inaugurarà la segona edició del Sabadell Smart Congress, consistent en dues jornades per tractar temes de gestió intel·ligent de les ciutats amb els actors implicats: governs locals, operadors tecnològics, empreses de serveis i institucions financeres. La inauguració es farà demà al matí amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i el president del Centre Tecnològic de Catalunya, Jordi William Cames.

A través de conferències i activitats s’abordaran temes concrets com ara l’eficiència energètica, el finançament de projectes, la ciutadania digital i la gestió massiva d’informació urbana.

La primera conferència de demà serà a les 10h sobre Smart Minds. La impartiran Fernando Casalegno, director de The MIT Mobile Experience Lab Massachusetts of Technology, i Miguel Sebastian, professor de la Universidad Complutense de Madrid i ex-ministre d’Indústria.

A les 10:30h es farà una demostració de l’empresa ABB d’uns robots que poden reproduir de manera exacta uns dibuixos fets per escolars.

A les 12:30h començaran diverses activitats simultànies en diferents espais. Es farà la conferència Smart Energy a càrrec de Miguel Ángel Ramos director tècnic de Socelec-Schréder; Torster Massek, arquitecte i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya; i Nicola Pochettino, responsable senior de crèdits de l’European Investment Bank. I simultàniament es farà la construcció d’una Smart City com a activitat de Workshop.

A les 15h es reprendran les activitats amb la conferència Smart Economy impartida per José Mª Gay de Lièbana, economista; Pol Navarro, director Divisó d’Innovació Banc Sabadell; Fernando Rayón, director d’Innovació AGBAR; i Esteve Almirall, economista i professor d’ESADE Business School. El Workshop 2 tractarà sobre els reptes que presenta la mobilitat en una societat urbanitzada.

Finalment, a les 17h es farà el lliurament dels Premis Concurs APP.

Switch to mobile version