Autor Política
4 Abril 2014 a 16:45

Del 7 al 14 d’abril es podran consultar les llistes del cens de Cerdanyola

També al web de l’Ajuntament

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès // Imatge del web Wikimedia Commons

Entre el 7 i el 14 d’abril es podran consultar les dades del cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Cerdanyola (Passatge de l’Ajuntament s/). L’horari de l’OAC és de dilluns a divendres de 8:30h a 19h.

Les llistes s’exposen públicament perquè les consultin les persones interessades, ja que en virtut del que estableix l’article 41 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se’n permet la recopilació de dades.

La consulta es pot fer telemàticament a través del portal www.cerdanyola.cat.

Switch to mobile version