Autor Futbol
30 Abril 2014 a 16:30

Cristian García (CE Sabadell): “anem a Miranda amb la intenció de guanyar”

El defensa espera trencar la mala ratxa a domicili

Cristian Garcia CE Sabadell

El jugador del CE Sabadell, Cristian García, avui // Foto: Juan Diego Galán

Avui ha comparegut en roda de premsa el defensa del CE Sabadell, Cristian García, per parlar de l’actualitat arlequinada, de les aspiracions actuals de l’equip i del partit de diumenge a casa del Mirandés (21h).

El defensa ha admès els problemes que té l’equip fora de casa, però espera que la situació millori, començant pel partit contra el Mirandés: “els números ens diuen que som el pitjor visitant. Qualsevol objectiu més enllà de la permanència passa per sumar fora. Anem a Miranda amb la intenció de guanyar” ha explicat Cristian García. El jugador ha assenyalat el possible problema de mentalitat que tenen a fora.

Preguntat pel seu entrenador, Miquel Olmo, el jugador ha dit que “va donar amb la tecla de l’equip i els resultats ho demostren“. Com bé ha explicat el defensa, “estem a dos punts de millorar el millor registre de punts del Club a Segona A, per tant, la temporada està sent bona“.

El jugador és prudent de cara a objectius majors (aconseguir arribar als play-off): “hem de mirar de sumar els màxims punts possibles. La permanència la tenim quasi assegurada, però és el primer objectiu“.

Sobre la seva situació personal al club, Cristian García ha declarat que “estic molt content, m’he trobat molt còmode“.

Sabadell – Espanyol a la Copa Catalunya

D’altra banda, ja s’han publicat els creuaments per les semifinals de la Copa Catalunya. El CE Sabadell s’haurà d’enfrontar al RCD Espanyol. Es disputarà a l’estadi de Montilivi el 13 de maig, mentre que la final està programada pel dimecres 21 de maig. L’altre partit serà el Girona contra el FC Barcelona.

Switch to mobile version