Autor Esports
29 Abril 2014 a 15:30

Celebrades les Finals Comarcals de Natació i Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Organitzades pel CE Vallès Occidental Sud

Finals Comarcals de Natació i Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud

Nedadors participant a la Final Comarcal de Natació a Barberà // Imatge cedida per CE Vallès Occidental Sud

El passat dissabte dia 26 d’abril es van celebrar les Finals Comarcals de Natació i Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud.

La Final Comarcal de Natació es va dur a terme a Barberà del Vallès, la darrera de les cinc jornades comarcals que s’han celebrat des del mes de gener. Hi van participar 216 nedadors i nedadores de les següents entitats: Escola de natació de Barberà, Escola de natació de Cerdanyola del Vallès, CN Guiera, Escola de natació de Montcada i Reixac i Escola de natació de Ripollet.

Els nedadors van participar en les proves individuals d’estils papallona, esquena, braça i lliure, a més de relleus per equips mixtes. Les proves es van viure amb intensitat i emoció.

Per la seva part, la Final Comarcal de Gimnàstica Rítmica individual i conjunts es va desenvolupar a Montcada i Reixat, amb la participació de 24 gimnastes del nivell d’iniciació i 30 gimnastes dels nivells de Promoció A i B, i 17 conjunts en total. Les entitats participants, en aquest cas, van ser el CG la Unió de Montcada, l’escola Anunciata i l’AEE Institut Banús de Cerdanyola del Vallès, Rítmica Badia, i l’UE Gurb com a grup convidat.  El públic va gaudir molt de les actuacions de tots els participants.

Switch to mobile version