Autor Societat
14 Abril 2014 a 16:45

Celebracions de Setmana Santa a la Parròquia de Sant Joan de Matadepera

Comencen avui i acaben diumenge

setmana santa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

La Parròquia de Sant Joan de Matadepera ha organitzat diverses celebracions durant la Setmana Santa que van començar el Diumenge de Rams i acabaran el Diumenge de Pasqua.

Avui a les 20h serà el torn de la Celebració de la Reconciliació, una celebració comunitària del Sagrament de la Reconciliació al Temple parroquial. Primer es farà un examen de consciència comunitari i després serà el torn del sagrament individual.

El Dijous Sant a les 19:30h es farà la Celebració del Sopar del Senyor. Un cop finalitzi, el Santíssim s’exposarà i se’n farà adoració tota la nit. A les 22h es farà l’Hora Santa, un espai de pregària amb diversos textos i meditacions.

El Divendres Sant  a les 18h començarà la Celebració de la Passió del Senyor i a les 21h es farà el Via Crucis pels carrers del poble.

El Dissabte Sant a les 22h serà el torn de la Celebració de la Vetlla Pasqual.

Finalment, el Diumenge de Pasqua no hi haurà missa a les 9h, ja que a les 10:30h es farà missa a la residència de la Sagrada Família. A les 12h es farà la missa a la parròquia, que es repetirà a les 20h.

Switch to mobile version