Autor Economia
18 Abril 2014 a 15:00

Cecot Formació organitza un programa de cinc seminaris sobre internacionalització

Amb cinc experts de cada continent

cecot formacióCecot Formació ha organitzat un programa de cinc seminaris per acompanyar a les empreses en l’exportació i ajudar-les a adquirir el que es coneix com Intel·ligència Cultural, habilitat essencial en empreses amb processos d’internacionalització.

Els seminaris tenen l’objectiu de permetre als assistentes, de forma pràctica, conèixer i millorar les interaccions laborals i socials, i tenir la preparació necessària per portar a terme missions comercials en altres països.

Als últims anys, el nombre d’empreses que exporten els seus productes a l’exterior ha augmentat. Això genera reptes diferents relacionats principalment amb altres cultures que manifesten comportaments, valors, prejudicis i relacions interpersonals concretes.

La directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez, ha declarat que “la globalització del mercat no significa una pèrdua de diversitat sinó tot el contrari, implica el repte per a totes les empreses exportadores d’aprendre a moure’s i interaccionar amb aquesta diversitat”.La formació serà impartida per Montse Vancells, experta en comunicació internacional i interculturalitat aplicades a les empreses; Marianne Slotboom, experta en comunicació i gestió de la diversitat i interculturalitat; Núria Bagés, experta en negociació i interculturalitat. A més, cada sessió comptarà amb un expert en la zona tractada com ho són l’experta en la regió de l’Àsia Occidental, Chao-Wen Wang; l’expert en la Índia, DP Singh o l’expert en el continent africà, Jean Bosco Baudouin Botsho.

La Fundació Cecot Formació és una entitat col·laboradora del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, amb uns 10.000 alumnes formats i 950 accions formatives durant l’any.

Switch to mobile version