Autor Economia
5 Abril 2014 a 12:00

Cecot Formació aposta per la millora empresarial amb un curs pel perfeccionament directiu

El curs començarà el 22 d’abril

cecot formació

Cecot Formació ha realitzat una sessió informativa del curs de perfeccionament directiu Lean Management: tot negoci pot ser més rendible, tot procés pot ser més productiu, adreçada a les empreses i professionals que vulguin analitzar en profunditat la situació real de la seva empresa i a descobrir-ne les possibilitats de millora amb l’assessorament d’experts en temes financers i estratègics.

Segons la directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez, “amb aquesta formació pretenem canviar el focus d’atenció més freqüent dels darrers anys (crisi econòmica, situació dels mercats…) i posar-lo cap a l’empresa i als seus professionals. Volem que les empreses analitzin què poden fer per millorar la seva situació i crear valor amb els recursos que tenen al seu abast, ser més competitives i aportar un enfocament diferent als negocis”.

Jose Miguel Vilalta i Ana María Villafañez són els formadors que impartiran les classes presencials, a més d’ajudar i recolzar als professionals en el projecte d’implementació de millores a l’empresa. Vilalta és expert en temes financers i estratègics, llicenciat en Dret i Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Villafañez és experta en direcció del producte iSupply Chain Management, Enginyera Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en Direcció d’Operacions i Innovació per ESADE.

El curs de formació, de dos mesos de duració, s’iniciarà el proper 22 d’abril i serà semipresencial, amb un total de 110 hores. Una vegada finalitzada la formació s’haurà de defensar el projecte davant d’un tribunal d’experts format pel director del projecte, expert en temes financers i estratègics i director de l’empresa Hoop Kids, José Miguel Vilalta; el president del Cercle de Joves Empresaris i director de l’empresa DSLPRO, Daniel Puente; el membre de la Junta Directiva del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia i director general de la divisió Business to Business de CIRSA, Enric Barba; i el president de la Cecot, Antoni Abad.

Al llarg de la presentació Vilalta ha anat desglossant els diferents aspectes que es treballaran durant el curs amb l’objectiu de millorar la innovació, la productivitat i l’eficiència de les empreses mitjançant una reducció de costos, la millora de la qualitat, la reducció dels terminis d’entrega i el temps de llançament de nous productes.

Switch to mobile version