Autor Economia
3 Abril 2014 a 18:00

Catorze empreses sabadellenques participen a la Jornada Porta a l’Exterior

Organitza Caixabank

Jornada Porta a l’Exterior

Jornada Porta a l’Exterior // Imatge cedida per Caixabank

La Jornada Porta a l’Exterior, celebrada a Barcelona i organitzada per Caixabank, ha reunit 130 empreses catalanes, d’aquestes 14 de Sabadell, que s’interessen en potenciar el seu negoci a nivell internacional.

Els directors de les oficines de representació de CaixaBank i els especialistes en comerç exterior van assessorar els empresaris sobre com dur l’activitat de cada negoci a un nivell internacional, a més d’assessorar-los sobre països i mercats on dirigir les exportacions segons el producte.

Aquestes entrevistes personalitzades han anat acompanyades de tallers pràctics per ensenyar com funcionen els avals, garanties internacionals, finançament de les exportacions i crèdits documentaris d’exportació.

Aquesta ha estat la VII edició a Barcelona de les jornades d’assessorament de Caixabank. L’objectiu principal és recolzar al sector empresarial en els seus projectes internacionals, posant al seu servei la seva experiència i coneixement dels mercats per facilitar les operacions en l’exterior.

Caixabank compta amb un equip de banca internacional i oficines situades a Lorendres, París, Milà, Stuttgart, Frankfurt, Istanbul, el Caire, Bogotà, Beijing, Xangai, Nova Delhi, Singapur i Santiago de Xile.

Switch to mobile version