Autor Entitats
8 Abril 2014 a 17:30

CaixaBank i la Cambra de Comerç celebren una jornada formativa sobre les Empreses Familiars

Exposen les solucions als dilemes més comuns en aquest tipus d’empresa.

Imatge cedida per CaixaBank i Cambra de Comerç de Sabadell

Imatge cedida per CaixaBank i Cambra de Comerç de Sabadell

CaixaBank i la Cambra Sabadell han celebrat aquest matí una sessió conjunta de treball dirigida a petites, grans i mitjanes empreses famílies de la comarca. A partir de diversos casos pràctics s’han abordat diferents situacions i dilemes que es donen a les empreses familiars així com de la formulació de solucions alternatives.

Més de 50 empreses han assistit a aquesta jornada, interessats en escoltar les solucions als problemes plantejats. La jornada ha estat oberta per la Directora del Centre d’Empreses de Sabadell de CaixaBank, on ha exposat els dilemes habituals. Manuel Pacón, soci de Garrigues Consultoria de l’Empresa  familiar també va participat de l’explicació.

Lluis Matas, President de la comissió d’Indústria i Innovació de la Cambra de Comerç de Sabadell, ha conclòs l’acte fent una valoració positiva de la sessió i ha destacat la utilitat d’aquesta per a les empreses assistents.

Aquesta jornada s’engloba dins l’acord signat el passat sis de març entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Sabadell on l’entitat presenta una nova línia de productes i serveis dirigida a les empreses de la Cambra. Caixa Bank, per la seva banda, ha posat a disposició dels associats la seva experiència a l’exterior mitjançant oficines operatives, oficines de representació o acords de corresponsalia.

Switch to mobile version