Autor Esports
30 Abril 2014 a 14:00

Barberà presenta l’Escola Municipal de Natació Sincronitzada

La presentació va tenir lloc diumenge

1a Trobada Interclubs lúdica de Natació Sincronitzada

1a Trobada Interclubs lúdica de Natació Sincronitzada // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Va ésser a finals del 2013 quan es va iniciar la creació de la nova Escola Municipal de Natació Sincronitzada de Barberà del Vallès. A més de fomentar la pràctica de l’esport femení, l’ajuntament de la ciutat, a través de la regidoria d’Esports, va posar les bases per oferir als ciutadans una nova disciplina esportiva: la natació sincronitzada.

Diumenge passat les Instal·lacions Esportives Maria Reverter van acollir la 1a Trobada Interclubs lúdica de Natació Sincronitzada, en la qual van participar escoles de diferents ciutats, un grup format per 19 nenes d’entre 8 i 15 anys. A més, van assistir-hi convidats prop d’una vuitantena de joves provinents de l’Escola de Natació de la UAB; del Cercle Sabadellès 1956; del Club Natació Esplugues; i del Club Natació Sabadell.

Les integrants dels dos equips de natació sincronitzada van mostrar al públic dues actuacions que van posar de manifest que, tot i la seva joventut i la recent creació de l’Escola, tenen una gran disciplina, confiança i seguretat en els moviments, mostrant així un futur molt favorable. Aquests equips estan formats per: Brenda Galante, Mar Hurtado, Nayah Jimeno, Júlia Molina, Flor Muñoz, Paula Rioja, Nadia Sancho, Aina Seguer, Maria Galera, Sara Albors, Sofia García, Carla Giménez, Laura Rioja, Carla Rivas, Carmen Sánchez, Judith Rovira, Mª Ángeles Reina i Andrea Rubio.

Switch to mobile version