Autor Societat
29 Abril 2014 a 17:15

Barberà homenatja els seus nonagenaris

Moment de l'acte // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Moment de l’acte // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

La regidora del Programa Gent Gran de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha volgut retre homenatge aquest passat diumenge a les persones que han arribat als noranta anys i que resideixen a la ciutat. L’acte es va realitzar a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs, on familiars i amics dels homenatjats van ser presents.

Ana del Frago, Alcaldessa de Barberà , va saludar un per un als assistents acompanyada de la regidora de Gent Gran, Mercè Cuadrado, gaudint d’una jornada especial per tots ells. Durant la trobada es va gaudir de la comèdia teatral ‘Marit i Muller’ a càrrec de Ramon Navarro i Maite Carreras, actors tots dos. Es tractava d’una comèdia on es repassaven les quotidianitats de determinades escenes en una parella, fet que va provocar rialles entre els assistents.

Tant l’Alcaldessa com la regidora assistents van voler homenatjar a aquestes dirigint algunes paraules d’agraïment per la feina que han realitzat per a que la societat avanci. Els nonagenaris van rebre, al final de l’acte, un recordatori del consistori.

Switch to mobile version