Autor Societat
22 Abril 2014 a 18:00

Aquest dijous comencen els talls totals a la carretera de Talamanca

Per construir la nova rotonda, entre d’altres operacions

obres carretera de Talamanca Matadepera

Plànol explicatiu dels desviaments per les obres // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Amb motiu de l’inici de les feines de preparació de la carretera BV-1221 a Talamanca, es tallarà el tram en ambdós sentits tal i com s’havia previst, aquest dijous 24 d’abril. Les obres, a càrr3ec de la Diputació de Barcelona i adjudicades a l’empresa Copcisa, es perllongaran fins al mes de juliol. Es construirà una nova rotonda a la cruïlla amb el carrer Joan Camps, i també s’executaran els encreuaments dels diferents serveis  a banda i banda de la carretera i la urbanització de les noves voreres.

Concretament, es tallarà el tram entre el carrer de Turó de les Roques Blanques i la rotonda de Can Cardí. Caldrà circular pel desviament habilitat a tal efecte.

Si es vol anar direcció Talamanca: des de la rotonda de Can Candi, cal circular per l’Avda de les Arenes, plaça Sant Jordi, c/Enric Genescà, Passeig del Pla, Avda de Can Marcet, Avda Rocafort, i cruïlla carretera amb entrada nord urbanització de les Pedritxes, i des d’aquí es podrà seguir per la carretera direcció Talamanca, o bé creuar la carretera per a accedir a la urbanització de les Pedritxes , o bé accedir a la carretera en direcció Terrassa que només serà permès per als veïns i equipaments afectats, ja que a l’alçada de la intersecció amb el carrer Turó de les Roques Blanques estarà tallada la carretera.

Si es vol anar direcció Terrassa: des de la cruïlla de la carretera amb l’entrada nord urbanització de les Pedritxes, s’inicia el desviament de la carretera direcció Terrassa per Avda Rocafort, Avda Rossinyol, Avda de Can Marcet, Passeig del Pla, c/Enric Genescà, plaça de Sant Jordi, Avda de les Arenes i rotonda de Can Candi per continuar per la carretera cap a Terrassa.

Al tram de carretera BV-1221 entre l’entrada de Pedritxes i el carrer Turó de les Roques Blanques es permetrà la circulació només a veïns i usuaris dels equipaments d’aquest tram, com el CD Terrassa Hockey, el Cementiri o el restaurant Can Torrella.

Les obres, iniciades el passat 7 de gener, porta un ritme correcte i té un cost de més de 800.000 euros. L’objectiu és millorar la seguretat de la carretera així com aconseguir una major integració en l’entramat urbà.

Switch to mobile version