Autor Entitats
10 Abril 2014 a 17:45

Ajuntament i ICP Miquel Crusafort signen un nou conveni

L’Institut guanya un nou espai d’emmagatzematge

Moment de la signatura // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Moment de la signatura // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell i l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont van signar ahir un nou conveni que permetrà a l’Institut guanyar un nou espai durant un any, ampliable si l’entitat i l’Ajuntament arriben a un acord.

L’espai ha de servir per a que l’entitat pugui emmagatzemar una part de les restes de patrimoni paleontològic, sota cobert, i poder així mantenir-ho en condicions òptimes. En una roda de premsa efectuada ahir, Josep Ayuso, primer tinent d’alcalde fins ahir de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, va explicar que “L’ICP Miquel Crusafont desenvolupa una doble tasca d’investigació i d’educació. És per aquest motiu que en interès de facilitar la tasca que desenvolupa aquesta entitat, i atès que en aquests moments l’Ajuntament disposa d’espais que no estan compromesos per actuacions en breu, l’Ajuntament cedirà una part de l’edifici situat al carrer Maria Belloch, 31-33

El director de l’ICP, Salvador Moyà, va manifestar que “com a centre de recerca i museu molt vinculat a la ciutat de Sabadell, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont agraeix a l’Ajuntament la cessió d’aquest espai, que ens permetrà continuar la nostra tasca de conservació del patrimoni paleontològic“.

La cessió requereix que l’ICP Miquel Crusafont delimiti l’espai de la cessió amb tanques per garantir la seguretat. També, l’Institut haurà de d’actualitzar o posar en coneixement de la seva assegurança dels canvis, ja que l’Ajuntament no es fa responsable dels desperfectes en el material disposat.

Switch to mobile version