Autor Breus
5 Abril 2014 a 11:09

Accident mortal de trànsit a Palau-Solità i Plegamans

Aquesta matinada a la C-59, al punt quilomètric 7

 

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via. Com a conseqüència del sinistre han mort un menor i una dona, Míriam C. A., de 30 anys d’edat i amb veïnatge a Caldes de Montbui. Les dues persones finades viatjaven a la part posterior del vehicle. El conductor del cotxe ha resultat ferit greu i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Sant Pau de Barcelona.
En l’accident han intervingut 7 dotacions de Mossos d’Esquadra, 5 vehicles de Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració, i 2 unitats del SEM. Quant a afectació viària, la calçada ha estat tallada en ambdós sentits durant quatre hores.
Switch to mobile version