Autor Política
31 Març 2014 a 16:30

Xerrada sobre la LRSAL i els serveis públics locals del PSC de Barberà

Demà a la biblioteca Esteve Paluzie

xerrada lrsal

Imatge cedida pel PSC de Barberà del Vallès

El PSC de Barberà ha organitzat per demà un debat sobre els serveis públics, la democràcia local i la Ley de Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local. Hi participaran el President de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, i l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago. L’acte es farà a la sala Salvador Allende de la biblioteca Esteve Paluzie, a les 19h.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha estat un dels 850 ajuntaments de Catalunya que han presentat el recurs davant del Tribunal Constitucional contra la reforma local que impulsa el govern central.

Els ajuntaments estan fent front a les conseqüències de la crisi  a través de diverses iniciatives com els serveis locals de suport a les famílies en risc de pèrdua d’habitatge, la cobertura de les necessitats alimentàries d’infants en risc, els plans d’ocupació locals o els nous models de distribució d’aliments. Des del PSC de Barberà s’argumenta que el govern del PP impulsa lleis que dificulten i impedeixen la capacitat dels consistoris per incidir en la lluita contra les desigualtats.

Switch to mobile version