Autor Cultura
4 Març 2014 a 14:00

Visita guiada a l’església Vella de Sant Martí de Cerdanyola

Es farà aquest diumenge

Fotografia aèria del Cementiri i la Deixalleria de Cerdanyola

Fotografia aèria del Cementiri i la Deixalleria de Cerdanyola // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Aquest diumenge, 9 de març, s’ha programat la visita guiada a l’església Vella de Sant Martí i a la part antiga del cementiri municipal de Cerdanyola del Vallès. Començarà a les 11.30h amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer un indret destacat del patrimoni de la ciutat.

Els visitants podran saber més coses de la història de l’antiga església i parròquia de Sant Martí, des dels seus orígens, fins la construcció de la nova església el segle XVI, i el paper que va desenvolupar al segle XX. D’altra banda, es podran veure els treballs de restauració que han permès recuperar la decoració renaixentista i barroca del temple.

L’activitat és gratuïta, recomanada per a majors de 10 anys i no cal inscripció prèvia. El punt de trobada serà a l’entrada del cementiri.

Switch to mobile version