Autor Política
20 Març 2014 a 13:30

Visita de diversos diputats a l’Escola de Flequers Andreu Llargués

Formen part de la Comissió d’Empresa i Ocupació

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Diversos Diputats del Parlament de Catalunya que formen part de la Comissió d’Empresa i Ocupació van visitar durant la jornada d’ahir l’Escola de Flequers Andreu Llargués ubicada al Centre de Formació Cal Molins de Sabadell. Amb la visita els diputats i diputades pretenen conèixer les tasques que s’estan realitzant al Gremi de Flequers vinculades a l’actualització de coneixements i la formació de persones en l’àmbit de la fleca.

Ramón Burgués, tinent d’alcalde de l’àrea de Presidència, Serveis Centrals i Economia,  va acompanyar els Diputats durant tota la visita, juntament amb el també tinent d’alcalde Josep Ayuso. Burgués va elogiar la tasca del Gremi de Flequers i ha agraït el seu compromís amb la formació i l’ocupació: “L’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i el Gremi és una mostra de com es poden sumar esforços per qualificar els professionals que el nostre teixit productiu necessita”. Burgués ha afegit que la instal·lació permet situar el Centre de Formació de Cal Molins en un lloc destacat en l’àmbit formatiu, ja que compta amb nombrosos espais homologats per desenvolupar activitats formatives i d’altres tipus d’instal·lacions úniques al territori.

Andreu Llargués, president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, ha explicat que la formació és clau perquè el sector de la fleca tingui un futur i ha recordat que el centre es va inaugurar ara fa poc més de 3 anys amb l’objectiu de convertir-lo en “la universitat del pa”: “Des de la seva posada en marxa hi han passat milers de professionals, s’hi han realitzat cursos de tot tipus i hem comptat amb formadors de referència en l’àmbit nacional i internacional

L’Escola té una superfície de més de 400m2 i disposa d’aules per a classes pràctiques i teòriques, un laboratori i una botiga perquè els alumnes puguin formar-se en unes pràctiques a temps reals.

El Gremi de Flequers també compta, des de fa anys, amb dues altres escoles al territori: l’escola del mateix Gremi, a Barcelona i l’Escola Universitat Politècnica de Vic, on, com a Cal Molins, s’ofereix formació d’obrador de fleca i pastisseria, de punt de venda i classes teòriques.

Switch to mobile version