Autor Bàsquet
31 Març 2014 a 17:00

Victòria del Sant Nicolau davant un bon equip

Els de Carles Ribot es van començar a imposar al 2on període

Imatge d'arxiu cedida pel CE Sant Nicolau

Imatge d’arxiu cedida pel CE Sant Nicolauce sant nicolau

 

Sabadell Sant Nicolau 96 – CB Cornellà 68

Partit molt competit entre dos bons equips el disputat entre el CE Sant Nicolau i el CB Cornellà.

El primer període va començar de tu a tu amb dos equips que buscaven el contraatac i sorprendre al rival. Amb aquesta igualtat es va arribar al final amb 16 a 14 en el marcador.

En el segon període els de Carles Ribot van començar a imposar el seu joc i amb una millor defensa i un major control del rebot van obrir distància en el marcador (46-29).

A la represa, els locals van sortir més relaxats i la bona defensa zonal dels visitants va provocar que els sabadellencs tinguessin més dificultats per atacar. Tot i això,el bon encert des de la línia de 6.75 va permetre que els sabadellencs seguissin per davant en el marcador (69-55)

En l’últim període, conscients de que no podien donar segones oportunitats al rival, els locals van augmentar la intensitat defensiva i van començar a recuperar moltes pilotes i a dominar el rebot defensiu. Amb ràpids contraatacs van aconseguir deixar el marcador en 96 a 68.

A falta de cinc jornades, el proper rival dels sabadellencs serà contra el Pardinyes a Lleida. EL CE Sabadell Sant Nicolau segueix segueix liderant en solitari el grup C de la Lliga EBA amb un balanç de 12 victòries i 3 derrotes, seguit de Collblanc (11-4) i Tarragona (10-5).

Switch to mobile version