Autor Futbol
3 Març 2014 a 16:00

Un gol d’Aníbal treu al CE Sabadell del descens a Jaén (0-1)

Els arlequinats trenquen la mala ratxa

Els jugadors del CE Sabadell celebren el gol

Els jugadors del CE Sabadell celebren el gol // Imatge del web del CE Sabadell

Real Jaén 0 – CE Sabadell 1

Real Jaén: René, Nino (Joselu, min 81), Víctor Curto, Juanma (Montero, min 56), Fran Machado, Óscar Rico, Hugo Álvarez, Óscar Quesada, Nando, R. Kitoko i Jozabed.

CE Sabadell: Nauzet, Crespí, Ciércoles, Cristian, Carlos Hdez, Gato, Collantes (Toni Lao, min 91), Clerc, Longas (J. Olmo, min 83), Edgar (Aníbal, min 61) i Kiko Olivas.

Marcador: Anibal (0-1, min.74).

Àrbitre: Gorka Sagués Oscoz (comitè basc). Ha amonestat al local Nando, Hugo Álvarez, Nino i als visitants Ciércoles, Cristian i Kiko Olivas.

Crònica

El CE Sabadell va sumar ahir diumenge uns tres punts importantíssims de cara a la permanència a la Liga Adelante. Els arlequinats trenquen així una mala ratxa de 6 partits sense guanyar i, a més, jugant a domicili, un dels handicaps que tenia el conjunt dirigit per Miquel Olmo.

El partit va començar de manera trepidant per part dels dos conjunts, amb cert domini del conjunt local, que va tenir la primera ocasió amb un xut que va haver de salvar Cristian sota pals. El Sabadell va reaccionar als 10 minuts amb un contraatac que va culminar Collantes, però la pilota es va anar a córner. Gato va tenir una altra oportunitat després, però el seu llançament no va veure porteria. Just després, el Jaén va tenir una ocasió clara, un xut de Jozabed que va passar molt a prop del pal visitant. El Sabadell, que s’havia vist còmode al principi del partit, començava a estirar-se i dominar el mig camp. Al final de la primera part Nauzet, magnífic durant tot el partit, va parar un potent xut de Kitoko.

A la segona part, el Sabadell va buscar més la porteria local, amb una ocasió clara de Collantes als cinc minuts. El conjunt andalús, per la seva part, va poder avançar-se al 60, però el cop de cap d’Álvaro va sortir fora. L’entrenador arlequinat, Miquel Olmo, va donar entrada al davanter Aníbal Zurdo, que poc després de sortir a la gesta va controlar amb el pit una centrada de Cristian i va batre a René, marcant el que seria el gol de la victòria. Tres minuts després, Aníbal va estar a punt de fer el segon, però el seu remat es va estavellar amb el pal. A la part final, el Jaén ho va intentar però el Sabadell, amb una bona defensa i un espectacular Nauzet sota pals, va poder mantenir el resultat i sumar tres punts que ben bé segur seran vitals de cara a la recta final de la temporada.

El proper dissabte, a les 20h, el CE Sabadell jugarà a casa davant el Girona, i el club ha organitzat una promoció pels socis, amb entrades a 5 euros.

Miquel Olmo:  “veníem d’una situació complicada i havíem de créixer”

L’entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, es va  mostrar satisfet amb la victòria i el joc desplegat pels seus jugadors davant el Jaén: “veníem d’una situació complicada i havíem de créixer. La victòria ens va molt bé“.

El tècnic va explicar que “ha sigut un partit molt complicat davant d’un gran equip que venia d’una bona ratxa. Ens ha costat, però ho hem fet molt bé durant molts minuts. Hem patit però és normal en aquest camp“. Olmo també va valorar molt positivament l’actuació del meta Nauzet: “sempre ens dóna molt”.

Switch to mobile version