Autor Entitats
1 Març 2014 a 09:45

Trobada institucional entre el CE Sabadell i els Mossos d’Esquadra

Objectiu: estrènyer vincles

Trobada institucional entre el CE Sabadell i els Mossos d'Esquadra

Trobada institucional entre el CE Sabadell i els Mossos d’Esquadra // Imatge cedida pel CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell i els Mossos d’Esquadra van celebrar ahir una trobada institucional per estrènyer els vincles entre ambdues institucions.

Una delegació del club arlequinat, encapçalada pel vicepresident Ignasi Lúquez, va mostrar les instal·lacions de l’estadi de la Nova Creu Alta als set comandaments de la policia de la Generalitat de Catalunya que van assistir a l’acte.

Lúquez va declarar que “cal agrair als Mossos d’Esquadra que estiguin a la nostra disposició i que salvaguardin la integritat dels socis i aficionats arlequinats, així com que protegeixin l’ambient esportiu a l’estadi”. Joan Figuera, cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, va destacar la “figura vertebradora de cultura” que suposen els Mossos d’Esquadra entre les aficions, així com “el compromís” que tenen amb el CE Sabadell. Per al seva part, Josep Guillot, cap de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, va comentar que  “És un orgull estar al costat del club tants anys i brindar seguretat ciutadana els dies de partit a la Nova Creu Alta”.

L’acte, que va tenir lloc a la Nova Creu Alta, va comptar amb la presència del director general del CE Sabadell, Xavier Monclús, els consellers del club Domingo Lozano i Masato Horita, el directiu Antonio Martínez i els col·laboradors Miquel Arroyos i Carles Grané. Per part dels Mossos d’Esquadra van assistir el comissari  Joan Figuera, cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, l’intendent Xavier Creus, sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord, l’intendent Josep Guillot, cap de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, l’inspector Felip Garcia, sotscap de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, l’inspector Jordi Moya, cap de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, el sotsinspector Antoni Piqueras, cap de la Unitat de Seguretat Ciutadana i el sergent Enric Galan, coordinador de Seguretat del CE Sabadell.

Switch to mobile version