Autor El temps
11 Març 2014 a 10:02

Temperatures més baixes fins dijous

Ens espera un dia ennuvolat // Foto: Àlex Callao

Ens espera un dia ennuvolat // Foto: Àlex Callao

Aquesta nit les temperatures mínimes han estat lleugerament més elevades que les registrades durant dies passats, arribant als 7-8 graus a molts punts de la nostra comarca. Ara mateix estem copsant els primers canvis del dia, ja que la nuvolositat en forma de boirina i núvols alts ens tapa el sol. Poc a poc les clarianes augmentaran i les bandes de núvols s’aniran movent.

Tot i això avui en conjunt ens espera un dia amb núvols, així que no ens els acabarem de treure de sobre. Això farà que les temperatures siguin una mica més baixes durant el centre del dia, tot i que encara seran força agradables. Serà durant la tarda quan aquests núvols podrien tornar a tapar el cel, sempre sense intenció de descarregar sobre el nostre terra.

Demà el dia començarà encara mig ennuvolat però amb el pas de les hores altre cop el sol s’anirà imposant. Les màximes tornaran a baixar novament respecte avui, i és que el vent nord-est ens farà una mica la guitza. No serà fins dijous i sobretot de cara el cap de setmana quan tornarem a recuperar aquests nivells primaverals als que ja ens estem acostumant.

Switch to mobile version