Autor Cultura
14 Març 2014 a 17:15

Taller de decoració de pastissos el proper divendres al Corte Inglés

Agenda Cultural

Imatge del web Decoraandcookies

Imatge del web Decoraandcookies

Setmana repleta d’activitats al Corte Inglés de Sabadell amb 3 conferències i 2 programades a la Sala d’Àmbit  Cultural de la darrera planta.

Començarem la setmana amb una conferència organitzada per Danone en la que l’empresa catalana explicarà la necessitat d’alimentar-nos correctament  i fins a cinc cops al dia per obtenir tots els nutrients i energia imprescindibles per aguantar el ritme de vida que portem. Ara, per no engreixar-nos, l’empresa ens explicarà l’element indispensable de la nostra dieta; la varietat d’aliments que trobem en la dieta tradicional mediterrània.

Dimarts, a la mateixa hora (19h) Sergi González, gerent de GarciFLORS Floristes, ens ofereix un taller participatiu en el que podrem veure com fer composicions i rams de mà amb roses, orquídies, flors tropicals i de temporada. Aquesta activitat està recomanada per tots aquells que sigueu uns apassionats per les plantes i la naturalesa, ja que Sergi González és un expert d’aquest art i ens impressionarà amb la seva creativitat amb les flors.

Dimecres, el popular centre comercial de l’Eix Macià ens ha organitzat una conferència de la professora Menchu González Martín, experta en l’aprenenatge per a persones sordes. Aquesta xerrada està organitzada per l’Associació de Persones Sordes de Sabadell i ens explicarà la necessitat de que professor/a i alumne tinguin una comunicació eficaç, coherent i natural. A diferència de les altres xerrades, aquesta es realitza a les 18h a la sala d’Àmbit Cultural

Dijous, Pere León, Geobiòleg, ens ofereix una exposició on ens explicarà les claus per aconseguir viure en una casa saludable i lliure de radiacions. León es un expert en la influència en la salut de les ones de camps electromagnètics, així com la correcta adequació de les cases.

Divendres 21 de març, Lusset Cruz Méndez, decoradora de pastissos, ens ofereix una demostració de com decorar un pastís ideal per a una celebració infantil, així com les tècniques de modelatge i la presentació final. La Lisset gestiona la web decora cakes and cookies i és tota una experta en el disseny i la decoració de la rebosteria artística.

I com sempre, un nou conte infantil aquest dissabte en els populars dissabtes de contes, aquesta setmana amb “El rei que tenia el nas vermell”.

Switch to mobile version