Autor Cultura
11 Març 2014 a 18:30

Suspesa la representació del musical “IsaVel”

La indisposició d’un dels actors principals tomba la funció prevista pel 23 de març

Pòster del musical "IsaVel"

Pòster del musical “IsaVel” // Imatge del web d'”IsaVel El Musical”

L’equip de producció d’”IsaVel El Musical”, encapçalat per D’Art Produccions, ha informat que no es podrà dur a terme la funció prevista per al 23 de març al Teatre La Faràndula a causa de la indisposició d’un dels actors principals.

Aquest fet comportaria la substitució de l’artista i per a això es necessitaria com a mínim un mes d’assajos, de manera que es fa inviable la representació a Sabadell al no disposar de temps suficient per al càsting i assaig de la persona substituta.

L’equip d’”IsaVel“ lamenta l’anul·lació pel fet que és a Sabadell on Isabel Vila, primera dona cap sindicalista catalana va viure els últims anys de la seva vida i on va ser enterrada l’any 1886.

Aquells qui ja hagin comprat les entrades anticipades a la taquilla, podran recuperar –ne l’import entre el 12 i el 22 de març a la taquilla del Teatre Principal (C. Sant Pau, 6), els matins de divendres a dissabte, d’11 a 13h i les tardes de dimecres a dissabte de 18 a 20h. Pel què fa a les persones que les hagin comprades per internet al web www.sabadell.cat/cultura rebran un correu electrònic amb les especificacions per a efectuar el retorn.

Switch to mobile version