Autor Política
31 Març 2014 a 17:15

Soterrar el tram dels FGC fins a Can Feu té un cost de 25M€

Presentat l’estudi informatiu

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

La Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre ha aprovat l’estudi informatiu sobre el perllongament del soterrament de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat entre la Rambla Iberia i el Passeig de Can Feu.

Es tracta d’un tram de 400 metres de longitud i ha de ser finançada mitjançant les plusvàlues urbanístiques que se’n derivi de l’entorn. Ricard Font ha viatjat fins a Sabadell aquest matí per presentar en persona aquest projecte, coincidint amb l’inici del procés d’informació pública.

Les obres de perllongament de la línia de FGC que el Departament de Territori té actualment en marxa a Sabadell inclouen la cobertura de 130 metres de vies a l’entorn de Sabadell Estació i que està actualment en obres. Josep Ayuso, tinent d’Alcalde d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, ha destacat que “per Sabadell és motiu de satisfacció que s’hagi presentat aquest estudi informatiu del soterrament d’un tram de la línia d’FGC al seu pas pel barri de Can Feu i que, a més, s’hagi publicat al DOGC. D’aquesta manera, tothom que hi estigui interessat podrà consultar-lo i, si s’escau, fer les al·legacions i propostes pertinents

S’estima que l’actuació, que inclou una longitud de 615 metres (410 coberts i 205 corresponen a la rampa per connectar amb les vies actuals) tenen un cost de 25 Milions d’Euros. El soterrament s’executarà mitjançant la construcció d’una filera de pantalles a cada costat de les vies, sobre les quals es formarà una coberta i sota la qual s’excava el terreny.

Switch to mobile version