Autor Cultura
31 Març 2014 a 17:35

‘Sopes i lletres’ solidàries

Cerdanyola del Vallès

Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

En el marc de les activitats vinculades a Sant Jordi, les regidories de Cultura, Serveis Socials i Educació han programat una activitat solidària que porta per títol ‘Sopes i lletres’. Al llarg del matí de dissabte, de 10:30 a 14h, el jardí de Ca n’Ortadó serà l’escenari de la iniciativa, que té per objectiu intercanviar llibres per aliments.

Els aliments recollits aniran destinats a les diferents entitats de la ciutat que reparteixen menjar entre les famílies que ho necessiten. Entre l’1 i 10 d’abril, a l’Ateneu i a la Biblioteca Ca n’Altimira, es realitzarà la recollida prèvia de llibres destinats a aquesta iniciativa, i durant el 13 d’abril seran intercanviats per aliments.

Les persones que participin en aquesta iniciativa seran obsequiats amb un llibre de la ciutat i, als infants que ho facin, amb un còmic sobre la història de Cerdanyola.

A més a més, i com a complement d’aquesta activitat, a dos quarts de dotze, Produccions L’obrador ofereix als nens i nenes i a tots a aquells que els hi agradin les històries, una dramatització de contes e els què la Nora, una nena molt espavilada, ens explica com protegir els boscos.

Switch to mobile version