Autor Cultura
10 Març 2014 a 17:15

I si parlem amb el veí del segon?

Presentació a Sant Quirze del Vallès

Imatge cedida per Òmnium Cultural

Imatge cedida per Òmnium Cultural

Òmnium Cultural presenta avui el seu llibre ‘ I si parlem amb el veí del segon?’ a partir de les 19h a la biblioteca de Sant Quirze del Vallès. El seu autor, David Vila i Ros i en Toni (com il·lustrador) presenten aquest llibre, que tracta d’explicar la independència a tots aquells indecisos que dubten si votar o no al referèndum i en quin sentit.

L’Acte està organitzat per la Assemblea Nacional Catalana del Vallès Occidental. L’obra busca ser una eina amena i diferent per convèncer als indecisos de que una Catalunya independent seria beneficiosa per tots els seus habitants. Un dels dubtes més estesos és si una Catalunya Estat seria part o no de la Unió Europea, i el llibre tracta de resoldre el dubte i planteja què passaria si quedem fóra.

Presentació del llibre Ajudeu-me. El crit d’una llengua que vol seguir viva

El proper 20 de març, la Llar del Llibre de Sabadell acollirà la presentació del llibre ‘ Ajudeu-me. El crit d’una llengua que vol seguir viva’ i que porta el pròleg de Muriel Casals. Serà a dos quarts de vuit del vespre quan començarà la presentació  amb la presencia de l’escriptora Eliana Oliveira de Freitas. També s’espera la participació de Jordi Solé, l’editor i del dinamitzador lingüístic David Vila i Ros

Switch to mobile version