Autor Cultura
25 Març 2014 a 17:15

Sant Quirze va celebrar la Passada de Sant Antoni Abat diumenge passat

La jornada va comptar amb una bona participació

Imatge del web de l'Ajuntament Sant Quirze del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze del Vallès va celebrar el passat diumenge la tradicional Passada de Sant Antoni Abat. La festa va començar a les 8h del matí amb un esmorzar popular al recinte firal. A més, diversos carruatges i cavalls van desfilar pels principals carrers del municipi per tal de commemorar aquesta tradició catalana en memòria de Sant Antoni, famós per les seves cures a persones i animals.

El municipi va comptar enguany amb la presència de diferents carros destacats, com el del Prat de Llobregat i diferents carros de passeig. La Passada va comptar també amb el grup de percussió santquirzenca Batuketumba, que va obrir la comitiva.

Switch to mobile version