Autor Societat
19 Març 2014 a 14:00

Presentació del Workshop de Nooem a l’Abacus

El treball ha estat fet pels alumnes de l’Escola Illa

Presentació del Workshop amb l'Escola Illa

Presentació del Workshop // Imatge del Blog d’Illa Il·lustració

Demà dijous dia 20 de març a les 19h de la tarda, es durà a terme la presentació pública del Workshop del disseny de diferents maletins de la marca Nooem, realitzat pels alumnes de l’Escola Illa de Sabadell amb motiu de la primavera, a l’Abacus de Sabadell (carrer de les Tres Creus, 86). Aquest treball fomenta el contacte amb el món empresarial de l’Escola Illa i permet descobrir nous talents d’il·lustradors que s’estan formant en el centre sabadellenc.

L’alumnat de 1r i 2n curs d’aquest cicle formatiu de grau superior d’il·lustració ha realitzat un workshop, d’una setmana de duració durant el passat mes de febrer, treballant de forma individual o grupal i desenvolupant una mini sèrie de tres a cinc il·lustracions decoratives per aplicar a fundes d’ordinadors portàtils o maletes. Després de la seva realització, Nooem va fer una selecció de diverses d’aquestes il·lustracions, que s’inclouran al seu catàleg de venda al públic.

Així doncs, es tracta d’una bona ocasió per fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat. Es tracta d’una experiència que enriqueix tant l’ensenyament i l’aprenentatge a l’escola, com el coneixement de la realitat del món empresarial, ja que permet compartit coneixements i experiència mútues.

Nooem és una empresa que va néixer a Sabadell el desembre de 2011 per dos fundadors. Actualment compta amb un ampli grup de socis amb experiència i càrrecs importants del sector de les TIC. Es dedica a la producció d’accessoris per a dispositius mòbils, motxilles, maletins per ordinador i tauletes, carcasses, fundes per smartphones i docks de fusta. La seva producció es troba íntegrament aquí, amb normes ètiques. Tots els seus dissenyadors són professionals de cultura mediterrània i actualment venen a 150 punts de 5 països diferents. Per a més informació, www.nooem.com.

Switch to mobile version