Autor Societat
10 Març 2014 a 17:45

Nova campanya de donació de sang

Barberà del Vallès

donar_sang_2

Durant aquest mes de març, Barberà torna a participar en una campanya de donació de sang durant tota la jornada de demà. Està previst que la Unitat Mòbil s’instal·li de 17 a 21h a la plaça de la Vila.

Davant de la necessitat de rebre nova sang, Barberà necessita que tothom que compleixi els requeriments s’apropi a deixar una mica de la seva sang. Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre els seus malalts, ja que la majoria d’intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen de transfusions.

Pots donar sang si…

-Si es té entre 18 i 65 anys i es pesa més de 50 quilos.

– Encara que s’hagi patit hepatitis abans dels 12 anys.

– Encara que no s’estigui en dejú.

– Encara que es tingui el colesterol elevat. 

Switch to mobile version