Autor Política
10 Març 2014 a 17:00

L’Ajuntament de Cerdanyola, satisfeta amb l’acord per elaborar el PDU del Centre Direccional

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès // Imatge del web Wikimedia Commons

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha valorat positivament el marc d’acord assolit amb la Generalitat de Catalunya en l’elaboració del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional, que dijous de la setmana passada es va presentar a la sala d’actes del Sincrotró Alba.

Els Regidors de l’Ajuntament de Cerdanyola dels grups de govern (PSC, ICV, EUiA i CiU) han treballat amb els responsables de l’Incasòl per enllestir el desenvolupament de la que consideren zona estratègica per la ciutat i pel país. El govern valora especialment que el PDU reculli la totalitat de les al·legacions i propostes que l’Ajuntament va presentar.

El Pla limitarà en un 50% com a màxim el sostre comercial previst per a les parcel·les. També s’ha previst que sobre l’abocador de Can Planas no es construeixi cap equipament, al temps que la remedicació de l’abocador s’inclou en la 1a etapa d’obres. També s’actuarà al Parc Tecnològic, elaborant-se un planejament específic per aquella zona del municipi, amb l’objectiu d’endreçar-lo.

Tampoc s’ha tancat la porta a la construcció del tramvia, ja que en el PDU hi ha incloses diferents traçats per on podrà passar.

Switch to mobile version